Tuesday, 15 April 2014

hana SOMBONG @ APA?? entry luahan hati


hai reader......meh ramai bace entry nie.....

hot sgt2 tajuuk entry hana.....mohon ampun kepada sape2 yang terasa ngn post nie.......
ad seorg hamba allah nie dia kenal hana punye kawan...dia tanye kawan hana....
gini lah dialog dia

A : Awk kenal hana kan?
B : apa xkenalnya kawan saya 2
A : dia ad blog....aq tgk blh thn la....
B : memang dia ad blog....kenapa ye?
A : x aq tgk dia dlm blog 2 cm sombong je..?aq pnah la comment blog dia...dia x reply pown...kt blog aq pown dia x blogwalking balik....
B : kawan aq x sombong lah...dia ok je ngn aq....
A : yeke aq rase dia sombong?sbb 2 lpas ary 2 aq x g dah blog dia....
B : aq knl lama ngn dia2 x gitu....

*A-bloger 
*B-Kawan hana

begitu lah ceritanya....memang ada rase marah bile orang x pernah kenal kite tibe2 nk judge kite...
lw hana ad depan dia hana ckp cam nie je ~you know my name not my story so don't judge me~....
hana maafkanlah dia sebab hana memang akui hana dah jarang on blog and fb.....untuk pengetahuan semua..laptop yang hana guna utk update entry nie pecah skrinnya...so memang mood utk blogwalking hilang...lw terasa bosan sangat hana bwu lah on blog ang blogwalking se 2 blog....

hana bukan xnak balas komen korang or sertai segmen apa2 tp kdang2 hana pkir 5 6 kli sebab hana nie sibuk walaupown x bekerja.....kalau dulu memang selalu ikt giveaway segmen or mcm2 lagi...tapi semenjak lepas exam nie...mood hana masih kurang stabil..so mohon maaf sangat jika hana x join segmen or giveaway or x balaz korg pnye komen n blogwalking blog korang....

kdang2 hana nak komen tetibe kene gne account gmailll...yg ad circle 2....harap maklum ye hana xad gmail account,,,..hana just ad blog je....hana mohon maaf jika selama hana berblog hana buat salah silap di mata korang

p/s: doakan hana punye result darah tw..bye2 all...

6 comments:

  1. semua org cm tu hana..jgn la risau..syira partime blogger je..syira pun skrg bnyk blogwalking n kurang balas komen rakan blogger di entry sendiri...kita bukan on9 24 jam..na update entry baru lg,buat kerja lain lg..org ta faham..sabar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul 2 hana sokong..mcm hana nie mmg x kerja tp hana kene ada mase jgak utk diri sendry....bkn xnk blas or ap2 cuma memerlukan mase sikit nak balas

      Delete
  2. senyum-senyum je cik akak baca entri...
    cik akak pun macam adik gak...orang komen pun jarang cik akak jawab..bukan kita tak nak komen balik..tapi masalah...kita bukan dok memanjang depan lappy ke apa kan...
    bio lah orang nak kata apa dik..yang penting kita sombong di mata ilahi...

    bersabar ye dik..dunia blogging nie..macam2 ada manusia..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...betullah..mulut manusia x mampu kite tutup

      Delete
  3. perkara biasa . ada kalanya kita terlepas pandang atau mmg masa x mengizinkan ...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Hana...setiap kita tak semestinya nak menghadap laptop 24jam kan...kalau ada masa yang terluang baru leh boleh balas komen dan blogwalking ke blog2 sahabat...tak balas komen dan tak berblogwalking bukan bererti kita sombong...

    ReplyDelete

sayang kamoo...thanz form comment
ad mase datang lah lagi....komen baik2....kerana anda adlh insan yang baik <3 <3