Thursday, 25 January 2018

setelah 4 tahun


hello guys...lamakan saya menyepi hampir 1 tahun saya tak up apa apa cerita...sorry la agak sibuk(alasan biasa)..mood pown on of je nak berblog semula..last entry pada bulan 11 2016...lamakan tak berupdate...dan banyak benda yang saya tak cerita..yang tahun 2016 punya cerita pun banyak x habis lagi...so merancang akan slow2 update blog sementara tengah cuti nie..nanti saya akan update pasal saya dapat temuduga SPA(suruhanjaya perkhidmatan awam) nanti ye tapi entry nie sepatutnya di publish pada tahun 2016 or 2015..dan terpaksa update sbb ad yg komen nk t ..allahu lama betul x mengupdate ye...sekarang nak  cerita berbalik kepada tajuk...

setelah 4 tahun? apa yang 4 tahun tu? okay teruskan membaca ye kalau nak taw ceritanya.
ceritanya bermula begini..di takdirkan someone special nie dapat praktikal di salah sebuah kilang kat melaka..so macam korang tahu kan saya belajar kat melaka so untuk pengetahuan semua kami nie kenal dan berkawan(teman istimewa) sudah lama tapi jarang berjumpa...so pada mulanya aku tak tahu pun yang dia dpt praktikal aka LI kt melaka..pada hari pertama aq sem 4 iaitu pada bulan jun 2016 (lama punya cerita) kalau saya tak silap..dia call then tanya kat mana semua...dia ada kat melaka dan tanya saya nak jumpa tak...so memang jawapan dia nak la kan..gila tak nak 4 tahun kot x pernah jumpa...dalam masa 4 tahun tu just sekali je jumpa sebab nak kenal lepastu memang tak jumpa...so jumpa la buat kali kedua selama kenal 4 tahun...keluar masa tu pergi tesco cheng lepastu balik trus

No comments:

Post a Comment

sayang kamoo...thanz form comment
ad mase datang lah lagi....komen baik2....kerana anda adlh insan yang baik <3 <3