Tuesday, 4 March 2014

first segmen simple by hana : mencari bloglist & rakan


seperti yang hana dah war2 kan sebelum nie...dengan lafas bismilah hana merasmikan first segmen hana iaitu mencari bloglist dan rakan di sini.....
segmen nie bertujuan utk berkenalan dengan rakan2 dan menambah follower.....




syarat-syaratnya...
syarat utama :anda adalah blogger

  1. follow blog hana
  2. letak banner segmen 
  3. tulis entry yang bertajuk "first segmen simple by hana : mencari bloglist dan rakan" 
  4. join kelab blogger hana
     kelab blogger hana
clik dekat gambar....


and last copy and paste korang punye link kat komen.....

segmen tamat pada : 4/3/2014

hadiah:
semua yang join akn menjadi bloglist sebulan hana
review blog(blog terpilih sahaja)

peserta segmen akan di update dari semasa ke semasa

p/s: banner dh boleh copy now just click macam biase je.....bye2...klw ad ap2 lagi bgtw ye



nota : sila cek email anda di senarai peserta...jika ada kesalahan bgtw k...follow lah mereka yang join boleh merapatkan ukuhwah dan menambah sahabat



16 comments:

  1. Bismillah.

    http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/02/first-segmen-simple-by-hana-mencari.html

    Join :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah malam dik Hana..akak join..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/02/first-segmen-simple-by-hana-mencari.html

    ReplyDelete
  3. salam singgah dan follow sini..kita join

    http://cinta5november.blogspot.com/2014/02/first-segmen-simple-by-hana-mencari.html

    ReplyDelete
  4. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam singgah...
    semoga berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
      Ade join
      http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/first-segmen-simple-by-hana-mencari.html

      Delete
  5. Hi Hana.. Kak Sya dah join segmen Hana ni.. :)
    http://sweetlittlemom.blogspot.com/2014/02/first-segmen-simple-by-hana-mencari.html

    ReplyDelete
  6. ayie join!=)
    http://ayielifememory.blogspot.com/2014/02/first-segmen-simple-by-hana-mencari.html

    ReplyDelete
  7. ibu join.
    http://mahligaikasihaifaa.blogspot.com/2014/02/first-segmen-simple-by-hana-mencari.html

    ReplyDelete
  8. salam hana. In sha Allah abe kie akan join pd bln dpn. give me some time to settle my school work. sabar ye...

    ReplyDelete
  9. sy join :)

    http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/02/first-segmen-simple-by-hana-mencari.html

    ReplyDelete
  10. Salam. Abe Kie pun join gak. selamat berkenalan kpd semua peserta. Jom saling follow? TQ.

    http://jukdin.blogspot.com/2014/02/first-segmen-simple-by-hana-mencari.html

    ReplyDelete
  11. Joined ;)
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/02/first-segmen-simple-by-hana-mencari.html

    ReplyDelete
  12. joined ! :) http://ku-muslimah-biasa.blogspot.com/2014/02/first-segmen-simple-by-hana-mencari.html

    ReplyDelete
  13. Joined :-)
    http://bicaramamawafiy.blogspot.com/2014/02/first-segmen-simple-by-hana-mencari.html

    ReplyDelete
  14. saya join ya...
    http://missbaybeeboo.blogspot.com/2014/03/first-segmen-simple-by-hana-mencari.html

    ReplyDelete

sayang kamoo...thanz form comment
ad mase datang lah lagi....komen baik2....kerana anda adlh insan yang baik <3 <3