Thursday, 6 March 2014

maaf!!!


hai sebenarnya entry ini dh ad di draft blog cume x di publish lagi....

meh la merajinkan tangan nie untuk mengupdate entry....

bru2 nie hana adakan segmen....dan hadiahny biase2 saja....
hana dah buat separuh dari peserta segmen sebagai senarai blogwalking hana....sebenarnya hana nak letak semua tapi ada beberapa 2 dia ckp blog url x detect??asl ea??hana pown x tw...
so hana buat la separuh dul bulan depan separuh lagi...

thnz ye sebab join segmen hana tapi maaf la bagi yang hana x respon sebab hana x dapat nak blogwalking lagi.....

hana tak jangke pown semua berlaku....allah takdirkan hana begini...sebagai hambanya kite perlu bersyukur dan bersabar....allah uji kita sebab dia sayang kite....

maaf sangat2 buat masa nie hana just blogwalking jarang2...
dan maaf juga hana x dpt nk review lg blog yang terpilih....

hana x jangka sampai hampir sebulan kesihatan hana masih sama...hari 2 ada bagithu kn yang hana x sihat...btw hana igt sakit nie x macam dulu lagi....tapi siapa sangke kan allah uji hana...hana rase dh sebulan badan hana demam , selsema and batuk....

dan migrain hana makin teruk now...bile panas sikit x blh dh....mlm2 sering sgt pening...kadang - kadang 3-4 hari x hilang2....hari 2 pown gagahkan diri untuk driving class....drive je..malas layan sakit migrain yang datang tanpa di undang 2....

tunggu ye entry hana psal first experient...bwk kete...hahaha....yang pasty x mati kete 2.....

hana jumpa doc bru2 nie.....doc kate klw still x ok..isnin nie dia bg surat refer hsptl...haih...doakan hana supaya hana cepat sembuh...
org ckp allah bg sakit sebab nak hapuskan dosa2 kite....

p/s : nantikan ye entry hana yang bru....pasal driving lesen
bye2

7 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah petang dik...semoga adik Hana cepat sembuh yer..akak doakan yang terbaik untuk adik..

    ReplyDelete
  2. Jgn kesihatan itu yg penting ye...skrg ni musim panas. Byk minum air masak

    ReplyDelete

sayang kamoo...thanz form comment
ad mase datang lah lagi....komen baik2....kerana anda adlh insan yang baik <3 <3