Sunday, 16 March 2014

first experience


hai ollss...pagi nie on blog menunaikan lagi janji...kah2...ada ke yang bace??xkesah la ada x nak update jugak.....

sorry lah hana bru dapat membalas kunjungan uolls...sibuk memanjang sekarang...lw x sibuk pown x online sbb malas nak online..kah2 teruk....sejak akir bulan satu hana sibuk sgt...
demam batuk selsema pown melande dan dah alhamdulillah dah ok sikit....thnz bg mereka yang doakan hana ye...

apa lah yang tuan blog nie dok asyk sibuk...padahal hana nie kan tegah menunggu result SPM....4 hari lagi bakal kuar...dupdap weh....

hana skng lw x g belajar pergi sana kemari asyk sibukkn diri sebab hana minat macam 2.....

hana belajar???eh2 hana bukan sambung belajar....sekarang nie hana tengah belajar kereta....ambil lesen....
bagi mereka yang selalu ke blog nie dlu hana dh bgtw kn perancangan hana....and semua yang dah baca mesti thu hana dah ad lesen moto....dh pass moto...kite wt lesen kete

fuh first time hana bawak kete pada 20//2/14....memang best dpt bwk kete
xad lah susah sangat cume kene pandai maen class...hana alhamdulillah x mati pown kete mase first time bwk 2....
hana belajar parking...alhamdulillah x pernah lagi langgar tiang....
belajar bukit bru sekali and x terundur pown....

alhamdulillah setakat nie hana buat ok lagi...doakan hana ye...hana dh nk test jpj x lame lg..

3 comments:

  1. mudah2an test tu berjaya ...

    ReplyDelete
  2. all the best. best belajar bnda baru :)

    ReplyDelete
  3. Smoga mendapat keputusan yg cemerlang dlm SPM.

    ReplyDelete

sayang kamoo...thanz form comment
ad mase datang lah lagi....komen baik2....kerana anda adlh insan yang baik <3 <3