Monday, 17 February 2014

post kredit to gadis ungu

lalalala......
kenapa tuan blog nie happy je...
sebenarnya kan hari 2 hana g la carian google...korg tw kn hana tegah nk update blog nie jd berwajah bru...hana taip la tuto utk button dashbord...tp yang ad semua yang ad follow and dashbord....hana pown rase malas nak cari....than hana letak navbar sebab hana malas dh nk cari....


so nak d jadikan cerita hana buke blog malam ke pg dh lupe....hana tgok dulu kat chat box 2....hana blogwalking ke semua blog yg tgglkn link...so jmpe la sorg blogger aisyah (click)
umonya masih muda tapi blog dy super duper comel n gojes...hahaha....hana pown g kotak jerit n request la tuto dashbord tu.....n alhamdulillah esokkn nya dia dh bg link tuto 2....thnz ye.....
hana dah buat jd je...berjaya..adik nie dy buat tuto 2 belah kiri...but hana tukar belah kanan.....
so trhasillah sekarang dashbord button yang baru....warne ungu... i like....
salam perkenalan dik




2 comments:

  1. Thx for your credit :) hehe.. sme2 kak hana.. yg tuto akak nk lgi stu tu..nnti Aisyah akn btkan ya.. InsyaAllah :)

    ReplyDelete

sayang kamoo...thanz form comment
ad mase datang lah lagi....komen baik2....kerana anda adlh insan yang baik <3 <3